logo Rijn Vecht en Venen

Verkiezingsdebatten op 7 en 9 maart

1 maart 2023
Ingediend door Wenche

Op woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. Deze zijn voor de land- en tuinbouw in Nederland misschien wel de belangrijkste statenverkiezingen ooit gezien alle actuele ontwikkelingen.

LTO Noord, HAJK, NFO en de gezamenlijke collectieven agrarisch natuurbeheer Utrecht organiseren op donderdag 9 maart een landbouwverkiezingsdebat

In Utrecht speelt er veel op het gebied van land- en tuinbouw. Denk aan de stikstofdiscussie, het Utrechts Programma Landelijk Gebied (UPLG), het waterbeheer, de kansen van duurzame energie en de gevolgen van faunaschade. Het gaat dus over heel veel onderwerpen, waarover de debaters onder leiding van Bjørn van den Boom die avond gaan discussiëren.

Locatie :   Yuverta vmbo Houten, Randhoeve 2, 3992 XH Houten
Tijd :   Inloop vanaf 19.30 uur, het debat start om 20.00 uur

Aanmelden kan via deze link.

 

De Utrechtse Natuur en milieuorganisaties organiseert op dinsdag 7 maart het Groene Verkiezingsdebat in Kanaal30, Kanaalweg 30 in Utrecht. 

In dit verkiezingsdebat gaan de verschillende partijen met elkaar in debat aan de hand van verschillende groene thema's. Utrechters zijn van harte welkom om in de zaal aanwezig te zijn en om mee te praten. Onderwerpen waarover de partijen oa. met elkaar in discussie gaan zijn; mobiliteit, water en bodem, duurzame landbouw, natuur, duurzame energie en klimaatverandering en circulaire samenleving.

Aanmelden kan via deze link.

Klik hier om direct een melding te plaatsen! Direct naar meldingen

Klik hier om direct contact op te nemen! Direct contact opnemen

Meer nieuws

Wat is jouw Boom met een Verhaal?

Welke boom verdient een nationaal podium? De 7e…

17 mei 2024 lees verder

Vacature Coördinator/Projectleider Natuur inclusieve Landbouw bij RVV

We zijn bij BoerenNatuur Rijn, Vecht & Venen…

7 mei 2024 lees verder

Agricycling in Utrecht

Wij.land en Agricycling gaan komend half jaar een verkenning doen naar het…

1 mei 2024 lees verder

12...68