Gezocht: biodiversiteitvriendelijk boeren die aan de horeca willen leveren
Dutch Cuisine is trekker van het programma Biodiversiteit op je Bord. Het doel daarvan is om producten van boeren die een positieve bijdrage leveren aan behoud of herstel van biodiversiteit te promoten bij horeca en cateraars. Dit programma voert Dutch Cuisine momenteel uit in de provincie Utrecht in samenwerking met drie horecagroothandels.
Voor dit initiatief is Dutch Cuisine op zoek naar Utrechtse boeren die zich op het gebied van biodiversiteit positief onderscheiden (of een duidelijke ambitie hebben om dat te doen) en die bovendien potentieel geïnteresseerd zijn om aan de horecagroothandels te leveren. Voor deze boeren kan Biodiversiteit op je Bord een manier zijn om zich te profileren en om via de horecagroothandel een structureel afzetkanaal te versterken of te verkrijgen. De promotie van ’biodiversiteitvriendelijke’ producten geschiedt via het programma.
Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich melden bij victor@dutch-cuisine.nl (06-41471858). Vervolgens verkent Dutch Cuisine met deze bedrijven de mogelijkheden voor samenwerking in het Utrechtse initiatief.
Klik hier om direct een melding te plaatsen! Direct naar meldingen
Klik hier om direct contact op te nemen! Direct contact opnemen
Meer nieuws
_20251029225247.jpg)
Beheer je kruiden-rijk
Om de biodiversiteit in het Utrechtse veenweidegebied te vergroten, stelt de provincie…

Animatiefilm ecologisch slootbeheer
Gelanceerd! BoerenNatuur Rijn, Vecht & Venen heeft in samenwerking met Waterschap Amstel, Gooi…

Pilot onderzoekt of stevige slootkanten aantal rivierkreeften vermindert
In september is in het vaktijdschrift De…
.png)
Geslaagde startbijeenkomst ecologisch slootbeheer
Donderdagavond 17 juli was er een grote opkomst van deelnemers van…