logo Rijn Vecht en Venen

Gezocht: biodiversiteitvriendelijk boeren die aan de horeca willen leveren

23 augustus 2022
Ingediend door Wenche

Dutch Cuisine is trekker van het programma Biodiversiteit op je Bord. Het doel daarvan is om producten van boeren die een positieve bijdrage leveren aan behoud of herstel van biodiversiteit te promoten bij horeca en cateraars. Dit programma voert Dutch Cuisine momenteel uit in de provincie Utrecht in samenwerking met drie horecagroothandels.

Voor dit initiatief is Dutch Cuisine op zoek naar Utrechtse boeren die zich op het gebied van biodiversiteit positief onderscheiden (of een duidelijke ambitie hebben om dat te doen) en die bovendien potentieel geïnteresseerd zijn om aan de horecagroothandels te leveren. Voor deze boeren kan Biodiversiteit op je Bord een manier zijn om zich te profileren en om via de horecagroothandel een structureel afzetkanaal te versterken of te verkrijgen. De promotie van ’biodiversiteitvriendelijke’ producten geschiedt via het programma.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich melden bij victor@dutch-cuisine.nl (06-41471858). Vervolgens verkent Dutch Cuisine met deze bedrijven de mogelijkheden voor samenwerking in het Utrechtse initiatief.

Klik hier om direct een melding te plaatsen! Direct naar meldingen

Klik hier om direct contact op te nemen! Direct contact opnemen

Meer nieuws

Utrechtse Melkveehouders Boeren Beter

Met de regeling Utrechtse Monitor Duurzame Landbouw 2024-2027 (UMDL) wil de…

15 februari 2024 lees verder

Interview over Erfzwaluwenproject

‘Een modderpoel helpt zwaluwen bij hun bouwwerkzaamheden’ Vanuit BoerenNatuur Rijn, Vecht en…

15 februari 2024 lees verder

Webinar Onder de streep

Natuurinclusieve landbouw, heeft dat wel een verdienmodel? Dat wordt best vaak gevraagd…

14 februari 2024 lees verder

Subsidie voor de aanleg van landschapselementen op het erf

Kleine landschapselementen zijn belangrijk voor de…

9 februari 2024 lees verder

12...64