logo Rijn Vecht en Venen

plek gezocht voor tiny huis voor Hannan

23 december 2020
Ingediend door Wenche

Wij zijn Wilma en Hannan. En we zijn op zoek naar een stukje grond voor Hannan om haar Tiny Huisje te plaatsen, het liefst binnen een straal van ongeveer 30 km van Utrecht.

Hannan is jaren geleden al tot de conclusie gekomen dat een groot huis en veel spullen haar niet per se gelukkiger maken. Daarnaast is ze de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in het milieu, de staat van onze aardbol en de invloed die we daar als mens op hebben. Dit komt samen in de wens te wonen in een Tiny Huisje, een duurzaam huisje tussen het groen van de natuur maar toch, mede vanwege haar werk, dichtbij Utrecht.

We hebben al een prachtig ontwerp (zie bijgaand), gemaakt door Machiel Crielaard, een vriend van ons. En we hebben ook een aannemer die het huisje kan bouwen. Dus we zijn al best aardig op weg, maar nu de plek nog! 

De Tiny House wordt verplaatsbaar gemaakt, echter niet op wielen. De energie zal o.a. middels zonnepanelen worden opgewekt en de bedoeling is om wel aangesloten te zijn op het waternet en de riolering. Echter, volledig off grid uit uiteraard mogelijk en bespreekbaar.

Onze ideale plek is beschikbaar voor langere periode en niet slechts enkele maanden per jaar. Maar van een permanente lokatie voor altijd is ook nog niet ter sprake. Een en ander zal afhankelijk zijn van hoe het verder uitpakt.

Wordt hierdoor uw belangstelling gewekt en heeft u een mooie plek beschikbaar voor dit huisje, dan komen wij graag in contact met u via 06 27096959 of 06 57573873 of email htecla@hotmail.com  

Klik hier om direct een melding te plaatsen! Direct naar meldingen

Klik hier om direct contact op te nemen! Direct contact opnemen

Meer nieuws

25 jaar bescherming zwarte stern

Op 17 april 2024 werd een feestelijke bijeenkomst georganiseerd ter…

22 april 2024 lees verder

Nieuwe verdienmodellen voor de Nederlandse landbouw

De universiteit van Utrecht doet onderzoek naar nieuwe en…

15 april 2024 lees verder

Natuurvriendelijke oevers in het veenweidegebied

Leer meer over het belang van natuurvriendelijke oevers in het veenweidegebied: verstevigde…

27 maart 2024 lees verder

Vogels kun je niet melken

Filmavond op De Beekhoeve …

27 maart 2024 lees verder

12...67